Locuri bugetate pentru toţi angajaţii Minprest

Toţi angajaţii societăţii Minprest de anul trecut vor avea contractele prelungite până la sfârşitul anului 2014. Cel puţin asta afirmă conducerea unităţii care spune că a primit activitate de la CE Oltenia astfel încât niciunul dintre cei peste 1500 de angajaţi să nu rămână fără locul de muncă. Nici cei care au rămas fără activitate la Cariera Seciuri nu vor rămâne fără serviciu.

Negocierile dintre Minprest Serv Rovinari şi Divizia Minieră din cadrul CE Oltenia s-au finalizat ieri. Directorul societăţii, Gabriel Giorgi, dă asigurări că toţi salariaţii vor fi păstraţi până la sfârşitul anului, reînnoirea contractelor fiind stabilită pentru finele lunii, asta pentru că la o parte din angajaţi, în jur de 560, le expirase vechiului contract. „Contractul s-a încheiat pe structura care a fost şi în 2013, adică sunt bugetate toate locurile care au fost bugetate şi anul trecut. Nu există locuri nebugetate. Am primit activitatea de curăţenie interior-exterior, supraveghere centrale electrice, spălătorii, partea de PSI, lămpărie, curăţare benzi, colectare şi sortare role, demolări case, căi ferate uzinale, deci tot ce am avut anul trecut”, a spus Gabriel Giorgi, directorul societăţii Minprest.

Din cei 1568 de angajaţi cât număra societatea la finele anului, o parte nu au mai depus solicitări pentru reînnoirea contractului cu societatea. Este vorba de circa 10 angajaţi care prestau activitate la Cariera Seciuri, care, nefiind din zonă, iar  transportul la locul de muncă nu le este asigurat, au preferat să renunţe la serviciu.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: