Locuri libere de Revelion

Veşti bune pentru tinerii care vor să-şi petreacă noaptea dintre ani în staţiunea Săcelu din judeţul nostru. Direcţia Judeţeană de Tineret Gorj a anunţat că mai sunt locuri libere pentru tinerii şi studenţii care au de gând să petreacă Revelionul în tabăra de la Săcelu. Anunţul vine după ce la începutul lunii, reprezentanţii DJT Gorj spuneau că toate cele 60 de locuri puse la dispoziţia tinerilor fuseseră deja ocupate. O parte dintre tineri s-au retras motiv pentru care locurile au rămas libere. Pe 30 decembrie şi se termină pe 2 februarie. Costul minivacanţei este de 350 de lei de persoană.

Tinerii şi studenţii din judeţul nostru dar şi din alte localităţi care doresc să petreacă trecerea în noul an în tabăra de la Săcelu mai au o şansă să prindă locuri libere şi asta pentru că reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Tineret Gorj au anunţat că 80% dintre locuri sunt ocupate. „ Noi avem o capacitate de 60 de locuri de cazare şi 250 de locuri la cantină şi din astea doar 32 sunt ocupate de un grup de tineri de la Prahova aşa că cei care doresc să ocupe un loc mai au încă timp”, a declarat Dumitru Ion, instructor turism în cadrul DJT Gorj. Chiar dacă la începutul lunii în curs, reprezentanţii DJT Gorj anunţau că toate locurile fuseseră ocupate atât de studenţii din Târgu Jiu dar şi de tineri din Prahova şi Bucureşti care doreau un Revelion la Săcelu, se pare că planul nu a funcţionat aşa cum se aşteptau cei de la direcţie.

Bucureştenii s-au retras

Săptămâna trecută cei de la DJT au primit un fax prin care erau anunţaţi că tinerii din Bucureşti nu vor mai participa la acest Revelion. „Cei din Bucureşti ne-au trimis un fax şi au spus că nu mai vin din motive obiective motiv pentru care mai avem 20 de locuri libere. Partea bună este că nu apucaseră să-şi plătească cei 350 de lei de persoană, adică preţul sejurului”, a declarat Dumitru Ion.

Cei care s-au hotărât totuşi să vină la Săcelu sunt aşteptaţi chiar astă seară în tabară iar reprezentanţii DJT îi asigură că vor petrece un Revelion de vis, condiţiile de cazare fiind excelente şi că vor avea parte de un adevărat spectacol în noaptea dintre ani. „O parte din cei de la Prahova sunt aşteptaţi să sosească astă seară la Săcelu. Toţi vor veni cu autoturisme proprii şi vor începe sejurul cu cina din seara aceasta, după care în noaptea de Revelion vor avea masă festivă, foc de artificii şi alte surprize”, a precizat Dumitru Ion.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: