Loga s-a răsturnat cu căruţa la Revelionul Artiştilor

Marele chef pe care artiştii l-au organizat la sfârşitul săptămânii trecute la restaurantul de pe Insuliţă nu a avut-o printre participanţi şi pe Maria Loga, solista de muzică populară participând la un astfel de Revelion organizat la Pucioasa, unde nu a prea avut însă parte de mare veselie.

Din contră, dacă dăm crezare relatărilor de ieri din Can-can, Loga s-ar fi răsturnat cu o căruţă pe care organizatorii au pus-o la dispoziţia participanţilor la petrecere pentru a se plimba prin împrejurimile restaurantului. În atelaj se mai afla Claudia Torop, Gheorghe Roşoga şi soţia acestuia, Ioana, după ce căruţa s-a dat cu roţile în sus Torop şi Ioana alegându-se cu fracturi la mâini, iar Loga şi Roşoga cu sperieturi pe care nu le vor uita măcar tot anul 2013. Cele două victime au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dar în cele din urmă au ajuns şi la petrecere, conform sursei menţionate.

De un revelion lipsit de incidente a avut parte, în schimb, fostul soţ al Mariei Loga, Constantin Măgureanu, care a venit la Târgu Jiu la sfârşitul săptămânii trecute, împreună cu soţia sa, Veronica. După scandalul de anul trecut, în care Loga şi Măgureanu au cam dat din casă tot ce se putea despre divorţul lor, acum artistul a venit la Târgu Jiu sigur că nu va da faţă în faţă cu fosta soţie, el spunându-le celor care îl întrebau despre o posibilă întâlnire că „acolo unde merg eu ea ştie că are interzis şi nu vine”. Şi Loga chiar nu a venit, fiind prezentă la Pucioasa, deşi în anii trecuţi se distra alături de colegii săi de la Gorj, cântând la Revelionul Artiştilor şi câte o jumătate de oră. Acum la microfon tonul l-a dat Măgureanu şi Niculina Stoican, cea din urmă fiind prezentă pentru prima dată la o asemenea petrecere. Artista a mărturisit însă că s-a distrat pe cinste, dovadă fiind, printre altele, şi grămada de poze care au apărut după petrecere cu ea pe Facebook.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: