Lovit de troleu

 În data de 24.11.2012, orele 19:53, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din municipiu, în staţia mijloacelor de transport în comun „Castelul de Apă”, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Biroului Rutier Târgu-Jiu, care, urmare a primelor cercetări efectuate, au constatat că C.M.A., de 43 ani, angajată a unei firme de transport în funcţia de conducător auto, în timp ce efectua manevra pentru a pleca din staţie cu un troleibuz, nu s-ar fi asigurat corespunzător şi l-a acroşat pe M.I., de 62 ani, , care coborâse din vehicul.

În urma accidentului,  a rezultat vătămarea corporală a lui M.I., acesta fiind transportat cu ambulanţa la Unitatea pentru Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Tudor Vladimirescu”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: