Lovitură dură pentru Craiova, pierde un jucător de bază

Universitatea Craiova a primit o veste foarte proastă.  Unul dintre jucătorii de bază, Andrei Ivan, s-a accidentat la antrenament şi va lipsi de pe teren cel puţin o lună de zile.

Atacantul de 24 de ani a suferit o ruptură musculară şi va fi indisponibil pentru meciul cu CFR Cluj şi pentru turul play-off-ului. Ivan era într-o reală revenire de formă de la începutul anului, marcând 4 goluri şi oferind 3 pase de gol. În derby-ul cu FCSB, Ivan a hărţuit permanent defensiva liderului, ratând câteva mari ocazii şi obţinând un penalty, ratat însă de Alex Cicâldău.

Andrei Ivan se refăcuse după o pubalgie care îi afectase prestaţiile de anul trecut şi privea cu mare încredere finalul de campionat. „Am fost accidentat timp de 4 luni, am suferit din cauza unei pubalgii, dar acum m-am recuperat, mă simt bine acum şi sper să rămân aşa, să-mi menţin forma bună. Motivaţia noastră este să câştigăm campionatul, vrem să câştigăm trofee şi de aceea avem nevoie de victorie în fiecare meci. Sunt două meciuri importante, cu FCSB şi CFR, dar pentru noi aşa vor fi toate până la finalul sezonului, atât în campionat, cât şi în Cupa României” declara, înainte de derby-ul cu FCSB, vârful cotat la 800.000 de euro.

Andrei Ivan a fost numai pe lista adiţională a lui Mirel Rădoi la ultima acţiune a echipei naţionale a României, iar patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, spunea că atacantul pentru care a plătit 1,5 milioane de euro celor de la Krasnodar ar fi fost o soluţie fantastică pentru naţională.

Vizualizări: 1,836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: