Răscol: Jucătorii trec printr-o perioadă foarte grea

ACS Viitorul Târgu Jiu trece printr-o perioadă dificilă pentru că este afectată de ratarea obiectivului, este de părere team-managerul Gabriel Răscol. Asta în condiţiile în care echipa pe care o conduce nu mai poate rata obiectivul pe care l-a anunţat la începutul sezonului actual.

Chiar dacă la începutul sezonului Flavius Stoican spunea că obiectivele stabilite de conducere erau evitarea retrogradării şi să bată pe Pandurii în meciul direct, noul team-manager este de altă părere şi spune că echipa a ratat obiectivul. Gabriel Răscol se referă la un alt obiectiv pe care doar Flavius Stoican a spus că l-ar dori îndeplinit, nefiind anunţat şi de conducere sau stabilit oficial de club, cel puţin nu în comunicările publice.

Răscol a spus că echipa trece printr-o perioadă mai grea pentru că este afectată de faptul că nu s-a îndeplinit obiectivul. „În urma rezultatului de la meciul din etapa trecută, de acasă, s-a văzut o evoluţie neaşteptată a băieţilor noştri. Trec şi ei printr-o perioadă foarte grea, sunt dezamăgiţi pentru că nu s-a îndeplinit obiectivul pe care conducerea clubului cu antrenorul şi cu jucătorii şi-l stabiliseră, acela de a ne califica în play-off. A fost mare dezamăgirea ratării obiectivului, echipa noastră a fost una dintre cele mai apreciate echipe din play-off, practicând un fotbal foarte frumos şi foarte bun şi, în toate deplasările în care am fost lumea ne-a felicitat şi dacă am pierdut şi dacă am câştigat”, a spus Răscol la Radio Infinit, precizând că acum lucrează la moralul jucătorilor pentru a nu fi afectaţi şi la meciul de la Slobozia: „Încercăm acum să îi capacităm şi să le ridicăm un pic moralul, să stăm de vorbă cu ei şi să destindem puţin atmosfera pentru că se vede asupra lor o apăsare şi această apăsare a făcut să pierdem acasă, scor 2-4 cu Gloria Buzău. Noi avusesem o evoluţie bună şi avusesem chiar trei ocazii până să luăm gol”.

ACS Viitorul Târgu Jiu va întâlni sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, în deplasare, pe Unirea Slobozia, formaţie aflată pe locurile retrogradabile, la baraj.

Vizualizări: 814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: