Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lovitură pentru şoferii care îşi cumpără maşină nouă

 Lovitură pentru şoferii care îşi cumpără maşină nouă. Odată cu modificarea Codului Rutier, printr-o ordonanţă de Urgenţă, şoferii care cumpără o maşină a cărei taxe nu sunt plătite la timp, nu vor putea circula cu ea şi vor plăti amenzi care pot ajunge la 2.500 de lei.

Potrivit economica.net, noul proprietar are la dispoziţie 60 de zile în care trebuie să-şi plătească taxele după ce a cumpărat-o. În caz contrar, înmatricularea se suspendă, iar maşina nu va putea fi folosită. Daca un sofer va fi prins la volanul unei maşini cu inmatricularea suspendată, fapta sa va fi considerată contravenţie, si trecuta in clasa a IV-a, cea pentru care se primesc intre 9 şi 20 de puncte amenda, adică între 1.125 de lei şi 2.500 de lei. Totodată, şoferului îi va fi reţinut şi certificatul de înmatriculare, şi i se va da o dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie. (A.A.)

Vizualizări: 984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: