Lucrări în forţă la stadionul din Târgu Jiu

Lucrările de modernizare a stadionului din Târgu Jiu ar putea fi finalizate mai devreme. Cel puțin asta anunță reprezentanții primăriei, care au explicat că cei doi constructori au muncit într-un mod alert în ultimul timp. Muncitorii acestor societăți lucrează chiar și pe timp de noapte pentru a recupera din perioada în care nu s-au putut efectua astfel de lucrări.

Investiția privind modernizarea Stadionului Municipal Tudor Vladimirescu este a Companiei Naționale de Investiții. Două societăți sunt implicate în acest proces, este vorba de Con-A Sibiu și ACI Cluj. Partea de lucrări pentru fundație este aproape de finalizare, spun reprezentanții primăriei. "La stadion, cele două societăți care participă la realizarea acestui obiectiv deja finalizează partea de infrastructură, urmând să înceapă în perioada următoare la suprastructură. Lucrările se încadrează în grafic, așa cum s-a stabilit de comun acord atât cu investitorul respectiv, Compania Națională de Investiții, cât și cu primăria Târgu Jiu", a declarat Raul Chiriac, șef Serviciu Investiții primăria Târgu Jiu.
Reprezentanții primăriei Târgu Jiu sunt de părere că lucrările de modernizare a stadionului vor fi finalizate înainte de termen. "Conform graficului, estimăm ca lucrările să fie încheiate de termenul prevăzut în contractul de execuție. Sunt problemele tehnice care pot interveni pe parcurs în execuție, dar toate lucrurile decurg normal și se lucrează într-un ritm de care suntem foarte mulțumiți", a mai spus Raul Chiriac, care a precizat că termenul de execuție a lucrărilor de modernizare la Stadionul Municipal este luna aprilie, 2017.
Compania Națională de Investiții a alocat suma de 20 de milioane euro pentru modernizarea stadionului, care va avea mai multe locuri decât fosta arenă. Noul stadion va avea și o parcare de 400 de locuri.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: