Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lucrări la mausoleul eroinei de la Jiu. Viceprimar: Ziua porţilor deschise

Municipalitatea din Târgu Jiu vrea să le ofere posibilitatea celor interesaţi să vadă cum arată mormântul Ecaterinei Teodoroiu, din centrul civic al oraşului, înainte de a fi realizat mausoleul. De o săptămână, o echipă de restauratori contractaţi de Primăria Târgu Jiu lucrează la restaurarea mausoleului. „Se va desface prima dată capacul, acoperişul mausoleului, şi în urma acestei operaţiuni se iau deciziile, putând să vadă ce este în interior, care va fi operaţiunea următoare. Va mai dura puţin până când vom ajunge la mormântul Ecaterinei Teodoroiu, la placa originală din 1921, pentru a putea face o zi, să-i spunem aşa, a porţilor deschise. A vedea cum arăta mormântul înainte de a fi realizat acest mausoleu”, a declarat Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Restauratorii lucrează zilele acestea la structura exterioară a monumentului, la temelia care va consolida mausoleul. Bugetul pentru restaurare este de 700.000 de lei.

Vizualizări: 605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: