Petrecere cu lăutari pentru vârstnicii din Cîlnic

Câteva sute de bătrâni din comuna gorjeană Cîlnic vor petrecere în data de 20 octombrie. Administraţia locală va organiza o masă festivă. Petrecerea va avea loc la un restaurant, iar atmosfera va fi întreţinută de vestiţii lăutari de la Pârâu de Pripor.

Autorităţile locale din comuna Cîlnic au amânat petrecerea de Ziua Internaţională a Vârstnicilor, care se sărbătoreşte anual în data de 1 octombrie, pentru a le oferi posibilitatea bătrânilor din localitate de a finaliza muncile agricole. Astfel, petrecerea în cinstea vârstnicilor din localitate va avea loc sâmbătă, 20 octombrie. Autorităţile locale, ca în fiecare an, le pregătesc o petrecere pe cinste, cu mâncare aleasă, muzică şi multă voie bună. Şi de această dată, cheful va avea loc la un restaurant, iar administraţia locală va asigura transportul pentru bătrânii care vor să ajungă la distracţie. „Am hotărât să-i sărbătorim pe bătrânii noştri în data de 20 octombrie, pentru că încă mai au muncile câmpului şi e vremea bună. Toţi mi-au spus că este mai bine să o mai amânăm spre sfârşitul acestei luni”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Cîlnic.

Deja, autorităţile locale se pregătesc pentru a-i sărbători pe câteva sute de bătrâni din comună. „Ca în fiecare an, de când sunt primar, petrecem într-un cadru festiv, la restaurant, cu un meniu bine stabilit, cu muzică populară. Cu formaţii de muzică. Vor cânta pentru bătrânii noştri câţiva lăutari de la Godineşti, Pârâu de Pripor. Va fi ceva frumos. Aşteptăm peste 300 de bătrâni să petrecem împreună. Vor fi transportaţi cu autocarele la localul în care va avea loc petrecerea”, a mai spus primarul comunei Cîlnic.

Vizualizări: 1,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: