Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lucrările de modernizare a centrului pe ultima sută de metri

Lucrările de modernizare a zonei centrale a Târgu Jiului sunt la un pas de finalizare, după cum dau de înţeles reprezentanţii Primăriei. Şantierul de pe strada Victoriei va fi ridicat de Paşti, cetăţenii putându-se plimba în voie pe sub noile arcade din centrul oraşului. Pe marginea aleilor vor fi plantaţi arbori înalţi şi trandafiri de diverse culori. Marius Ionescu, directorul tehnic, al Primăriei Târgu Jiu a precizat: ,,În următoarele zile vor sosi materialele necesare pentru amenjarea spaţiilor verzi din centru, fiind comandaţi copaci cu o înălţime de 2-4 metri pentru a nu mai fi nevoie să aşteptăm câtiva ani ca să prindă contur.,,  Toată suprafaţa străzii Victoriei va fi lăcuită din nou. Autorităţile intenţionează ca până la sfârşitul săptămânii viitoare toate fântânile arteziene să funcţioneze la capacitate maximă, iar în zilele Paştelui oamenii să poată admira şi jocul de culori al apei din fântâna cea mare din Piaţa Prefecturii.  
În ceea ce priveşte cantitatea de apă consumată prin punerea în funcţiune a fântânilor, directorul tehnic al Primăriei a declarat:,, Funcţionarea fântânilor la capacitate maximă nu va afecta debitul oraşului întrucât apa este redirijată, alimentarea nefăcându-se decât atunci când se curăţă bazinele.,, Pentru modernizarea zonei centrale s-a prevăzut o sumă de 138 miliarde lei vechi, anul acesta bugetul local suplimentându-se cu încă 57 miliarde de lei. Marius Ionescu a menţionat că foarte mulţi bani s-au cheltuit anul trecut când s-a investit în infrastructură. Înfrumuseţarea centrului oraşului a necesitat totodată şi realizarea unor reţele noi de canalizare, apă, gaze, electricitate, telefonie şi transmitere cablu. De aceste modernizări tehnico-edilitare au beneficiat şi târgujienii care locuiesc în zona centru.


Vizualizări: 66

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: