Lucrau la privat în timpul programului de la spital. Managerul Sorin Mehedinţu: Le-am interzis

Conflict la spitalul din Târgu Cărbunești după ce managerul Sorin Mehedințu a descoperit că un medic consulta pacienți la o clinică privată în timpul programului de la spital. Lucrurile se complică mai tare având în vedere că respectiva clinică, aflată peste stradă de spital, este deținută de fostul director Constantin Târziu.

 
 


 
Unul dintre medicii care ar fi lucrat la clinică în timpul programului de la spital este Vlada Roskanovic. Managerul Sorin Mehedințu sugerează că medicul își face treaba la clinică cu aparatură de la spital.


Contactat pentru a oferi informaţii legate de acest aspect, Sorin Mehedinţu a declarat:

„Le-am interzis doar, pentru că aşa se procedează, să nu presteze la privat în timpul programului de lucru. Acest doctor presta la cabinetul privat de peste stradă, în timp ce el trebuia să se afle la spital, fiind plătit de spital, din banii publici. Dar nimeni nu se sesizează, nimeni nu face nimic. Asta a fost toată discuţia. Le-am spus să nu mai presteze, în timpul activităţii medicale din spital, peste stradă. Cred că e ceva normal. Am avut o cunoştinţă care trebuia să se opereze şi mi-a zis că s-a operat vis a vis. Şi am întrebat-o când, la ce oră. În timpul acela, domnul doctor trebuia să fie la spital. Mai mulţi sunt afectaţi pentru că făceau nişte bani în plus, în timpul programului de la spital. Le-am zis: În timpul liber puteţi să faceţi ce vreţi, în timpul în care sunteţi plătiţi şi eu vă semnez pontajele, nu aveţi voie să prestaţi la cabinetul particular”.

Medicul Vlada Roskanovic a fost contactat de Pandurul pentru un punct de vedere. Inițial, o asistentă care a răspuns la telefonul acestuia a spus că medicul este într-o operație. Peste câteva ore a fost sunat din nou. Nu a răspus. Apoi i-a fost transmis un mesaj prin care a fost rugat să comenteze acuzația conform căreia lucrează la un cabinet privat în timpul programului de lucru. Niciun răspuns până la publicarea acestui articol.

Clinica de peste stradă de spital este deținută de fostul director Constantin Târziu. Nici acesta nu a vrut să comenteze situația medicului Vlada Roskanovic: „Nu am nicio treabă cu cabinetele. Fiecare este cu cabinetul lui. Nu ştiu ce a făcut domnul doctor. Întrebaţi-l pe el”. Și a închis.

Vizualizări: 10,664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: