Luptă în trei la judeţ între Turceni, Bustuchin şi Fărcăşeşti

Primele trei clasate din Liga 4 Gorj la final de an sunt echipele care se mai luptă cu şanse reale la titlu în acest sezon. Echipele din Turceni, Bustuchin şi Fărcăşeşti au acumulat între 28 şi 34 de puncte şi par a fi destul de greu de depăşit de următoarele clasate.

Ştiinţa Turceni, Petrolul  Bustuchin şi Vulturii Fărcăşeşti sunt formaţiile aflate pe podium în Liga 4 Gorj la final de an. Acestea sunt formaţiile care s-au desprins la 5, 6 şi 11 puncte de următoarele clasate, echipe care au cochetat şi acestea cu diferite poziţii pe podium în acest tur, dar nu par să aibă forţa unei clasări pe prima poziţie la final de sezon. Liderul clasamentului este Ştiinţa Turceni, echipa care nu a cunoscut înfrângerea în acest sezon până în ultima etapă din tur, ce de-a 13-a, când Petrolul Bustuchin şi-a amintit că nu golaverajul e obiectivul pentru actualul sezon, ci o clasare pe prima poziţie. Ştiinţa nu este decisă să cedeze însă fotoliul de lider unde s-a instalat de la începutul sezonului, dar nici Petrolul Bustuchin nu a renunţat la luptă, cu toate că a trecut şi printr-o perioadă de criză în tur.

Petrolul se află pe locul al doilea, la doar cinci puncte de lider, cu 29 de puncte, având nouă victorii în tur, două remize şi doar două meciuri pierdute. Bustuchinul se află însă pe locul 1 într-un clasament  neoficial al golurilor marcate, având un record de 60 de goluri înscrise în cele 13 meciuri.

Locul al treilea la final de tur le-a revenit celor de la Vulturii Fărcăşeşti, cu opt victorii în meciurile din tur şi cu 28 de puncte în clasament, la şase puncte de prima clasată, deci cu şanse reale la titlu pentru că în retur se vor mai disputa încă 13 etape.

Teoretic şanse la titlu sau la o clasare pe podium au însă toate echipele clasate pe locurile 4-8, unde diferenţa dintre acestea este de doar două puncte, iar până la podium acestea au de recuperat între 5 şi 7 puncte. Petrolul Ţicleni şi CS Novaci au acumulat câte 23 de puncte şi s-au clasate pe locurile 4 şi 5, Internaţional Băleşti şi Jiul Rovinari se află pe locurile 6 şi 7 cu câte 22 de puncte, iar Avântul Baia de Fier ocupă locul 8 cu 21 de puncte.

Restul echipelor din Liga 4 Gorj pot  doar să arbitreze lupta la titlu din partea doua a campionatului, pentru că şansele acestora de a se mai clasa pe podium după încă 13 etape sunt din ce în ce mai mici.

Galerie foto



Vizualizări: 2,935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: