Un spectacol deosebit de handbal la Sala Sporturilor

Târgujienii care au mers în week-end la Sala Sporturilor, la „Meciul Prieteniei”, au avut ocazia să urmărească un spectacol sportiv deosebit oferit de fostele glorii ale handbalului gorjean. Este vorba de sportivi care au evoluat la echipele din Târgu Jiu de-a lungul timpului, dar şi de gorjeni care au plecat să joace pentru alte echipe din ţară.

Antrenorii de handbal şi conducerea secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu au organizat sâmbătă un spectacol de handbal la Sala Sporturilor, unde foşti mari handbalişti au revenit pe parchetul sălii pentru a preda o lecţie de handbal.

A fost vorba de un meci demonstrativ între o serie de foşti handbalişti gorjeni care au oferit un adevărat spectacol pentru cele câteva sute de spectatori care au venit la meci. Printre aceştia s-a numărat şi primarul Marcel Romanescu, care s-a bucurat pentru numărul mare de copii care au fost în tribune. „Un spectacol deosebit, organizat de Dan Ilieș, expertul sportiv al CSM, a avut loc la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, acolo unde am avut plăcerea să vedem evoluând gloriile echipelor locale de handbal. Reacția spectatorilor a fost una pozitivă, mai ales copiii fiind încântați de jocul celor care au ridicat de atâtea ori sala în picioare la Târgu Jiu, în meciuri de care ne vom aminti mereu”, a scris primarul după meciul pe care l-a urmărit şi campioana României la  canotaj Denisa Tîlvescu, numită de edil un exemplu pentru tânăra generaţie: „La eveniment a fost prezentă și Denisa Tîlvescu, campioana cu care ne mândrim, cetățean de onoare al municipiului. Nu am ratat ocazia de a face câteva fotografii alături de acești sportivi extraordinari, care sunt exemple demne de urmat pentru copiii noștri. CSM rămâne la dispoziția tuturor tinerilor ce vor să facă performanță și constituie o adevărată rampă de lansare pentru viitoarele glorii ale sportului târgujian”.

Handbalul masculin gorjean are modele de urmat chiar printre antrenorii clubului CSM Târgu Jiu, majoritatea fiind foşti mari handbalişti. Printre cei care au luat parte la meci s-au numărat şi antrenorul Liviu Andrieş, cel care pregăteşte echipa de senioare a clubului, precum şi Andrei Enache, antrenorul unei echipe de junioare dar şi Dan Ilieş, şeful secţiei de handbal a clubului.

Galerie foto




Vizualizări: 784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: