Luţu şi-a inaugurat club de noapte la Neptun

Ionuţ Luţu se află în vacanţă la Neptun acolo unde şi-a deschis recent un club de noapte. Vineri seara jucătorul pandurilor a inaugurat oficial clubul Kremlin de la Neptun acolo unde clienţii obişnuiţi sunt în special ruşii care se simt ca acasă pentru că Luţu le-a creat o atmosferă specifică, cu embleme cu secera şi ciocanul dar şi cu mobilier de culoare roşie. Capacitatea clubului din Neptun este de 300 de persoane, iar investiţia în fosta discotecă a fost de 50 000 de euro. 

Programată iniţial pentru data de 20 iunie, inaugurarea clubului Kremlin din Neptun, proprietate a lui Ionuţ Luţu şi a unui om de afaceri turc, a avut loc pe 19 iunie. Luţu a ales să-şi petreacă toată vacanţa la mare, împreună cu fiica sa Patricia, jucătorul precizând că îmbină acolo plăcutul cu utilul. Luţu se antrenează la fotbal pe plajă cu prietenii şi fotbaliştii aflaţi în vacanţă în zonă iar seara se ocupă de clubul inaugurat vineri noaptea. Clubul Kremlin a fost decorat cu specific rusesc, clienţii fideli ai acestuia fiind mai ales ruşii care se află în vacanţă la Neptun. Pentru a crea ceva din atmosfera pe care a cunoscut-o cât timp a jucat în Kazahstan, Luţu şi-a pus pe pereţii de culoare roşie ai clubului embleme cu secera şi ciocanul. „Am jucat în Kazahstan vreo trei ani şi m-am ataşat de ruşi aşa că am pus pe pereţi emblemele lor pentru a se simţi ca acasă” a spus Luţu care la deschiderea oficială a clubului a preparat cocktailuri cu vodcă, unul fiind numit chiar Luţu-gol. Kremlin e situat în centrul staţiunii Neptun şi Luţu s-a asociat pentru a-l realiza cu un om de afaceri turc. Amenajarea noii locaţii a costat în jur de 50 000 de euro clubul având o capacitate de peste 300 de persoane. Luţu se laudă că la clubul său de la Neptun se poate asculta cea mai bună muzică fiind aduşi deja DJ celebrii care nu au voie să pună manele.

Culoarea roşie predomină în interior

Clubul de noapte Kremlin a funcţionat la capacitate mai redusă de 1 mai, atunci când s-a deschis sezonul. Acesta va purta acelaşi nume care l-a consacrat în zonă, Kremlin, şi e situat în centrul staţiunii Neptun de pe litoral. „E o discotecă destul de cunoscută în zonă şi chiar şi eu mergeam deseori acolo pentru că era o atmosferă păcută de club. Acum e şi mai plăcută pentru că am creat în interior un decor deosebit, folosind în mare parte corpuri de iluminat de la magazinul meu din Craiova.”
Mobilat modern şi decorat pe nuanţe de roşu intens, clubul este iluminat cu corpuri speciale aduse de la firmele care aprovizionează magazinul lui Luţu din Craiova. Kremlin are o capacitate destul de mare, peste 300 de persoane pot petrece noaptea acolo, iar Luţu spune că muzica este de calitate şi fără compromisuri pentru că nu-i plac prea mult manelele: „Va fi un club de noapte cu Dj şi muzică nouă, ritmuri moderne aduse de cei mai buni dj, house, r'n'b şi tot ce e la modă acum în cluburile mari din ţară, mai puţin manele.” Kremlin este printre cele mai cunoscute cluburi din zonă, pe aici trecând de-a lungul timpului numeroase celebrităţi. Adi Mutu şi Mike Tyson au fost oaspeţi de onoare la Kremlin, acolo unde Ionuţ este asociat cu omul de afaceri turc Nuredin Ermin. Luţu crede că acesta se va bucura de succes, mai ales că va beneficia şi de serviciile unor animatoare.


Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: