Măcelari în Suedia cu mii de euro pe lună

Măcelarii gorjeni se pot angaja în Suedia pe salarii impresionante. 15 posturi vacante pot fi ocupate prin Agenţia Judeţeană a Ocupării Forţei de Muncă Gorj. Salariul oferit este de 12 euro pe oră, iar numărul de posturi vacante este de 15.

Ana Maria Niculescu, purtător de cuvânt al AJOFM Gorj, a spus că se aşteaptă ca măcelarii gorjeni să vină să depună actele necesare, dat fiind salariul mult mai bun decât la măcelăriile de la noi. “Candidaţii trebuie să aibă o experienţă de minim un an pentru măcelar şi minim trei ani pentru lucrător în prelucrarea cărnii de porc. Se oferă salariu de 12 euro brut pe oră, concediu de odihnă şi boală plătite. Cunoştinţele de limbă străină nu sunt foarte importante”, a precizat Niculescu.

Tot prin serviciul EURES al AJOFM se mai oferă 227 de locuri de muncă în alte ţări europene: asistent medical – 200 de locuri şi farmacist pentru distribuire produse farmaceutice – 20 de locuri, în Malta, pentru care se oferă salariu între 13.800  şi 19.300 euro brut pe an;  asistent social – 5 locuri în Marea Britanie, pentru care se oferă de la 23.050 euro – 41.100 lire pe an; medic specialist – 2 locuri, în Slovenia, pentru care se oferă 1700 de euro pe lună.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: