Macerat de ceapă în vin alb, elixir pentru curățarea venelor 

Alimentația bogată în grăsimi și zahăr provoacă depuneri pe pereții vaselor de sânge iar acest lucru duce la creșterea tensiunii. Din acest motiv trebuie să aveţi grijă la consumul acestora dar şi la detoxifierea organismului. 

Vârsta biologică a omului este dată de starea sănătății arterelor lui, astfel că este foarte important să curățăm vasele de sânge, mai ales după o anumită vârstă. Printre principalele cauze ale îmbătrânirii celulelor se numără și modul de viață și dietele dezechilibrate iar remediul acesta curăță eficient sistemul vascular și elimină ateroscleroza. 

Ingrediente necesare: 1 litru vin alb natural, 4-5 cepe roșii, 2 legături de frunze de pătrunjel, 150 ml miere și 250 g rădăcină de pătrunjel.

Sa spală și se toacă mărunt cepele şi se pun într-un recipient de sticlă apoi se toarnă deasupra vinul. Rădăcina și frunzele de pătrunjel tocate mărunt se fierb până lichidul scade cel mult la jumătate, se lasă să se răcorească după care se strecoară. Maceratul de ceapă în vin se amestecă cu lichidul strecurat și se mai adaugă și mierea după care recipientul se închide ermetic. Se lasă la macerat 7 zile, agitând periodic, după care se strecoară.

Se recomandă să se consume câte o lingură, de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale, până se termină întreaga cantitate.

Vizualizări: 1,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: