Magazinele de lângă şcoli, verificate de poliţia locală

Magazinele din incinta unităților școlare au fost verificate joi de polițiștii locali din Târgu Jiu. Forțele de ordine au verificat în primul rând termenele de valabilitate ale produselor alimentare, dar au verificat și ca nu cumva să se comercializeze țigări sau băuturi alcoolice minorilor.

Polițiștii locali au luat în vizor la primele ore ale dimineții magazinele din incinta Liceului Teologic și din incinta școlii gimnaziale ”Constantin Brâncuși”. Nu au fost găsite produse expirate și nici documente în neregulă. Polițiștii au verificat deținerea autorizației de funcționare, afișarea prețurilor, expunerea spre vânzare sau vânzarea de mărfuri sau orice alte produse fără specificarea termenului de valabilitate ori cu termenul de valabilitate expirat și efectuarea de publicitate pentru produsele din tutun și băuturi alcoolice.
Polițiștii locali vor continua astfel de acțiuni în toate buticurile din incintele unităților școlare. ”Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu a desfășurat o acțiune de verificare a agenților economici care desfășoară acțiuni comerciale în incinta unităților de învățământ. Astfel de acțiuni vor continua și în zilele următoare pentru că principalul scop este creșterea factorilor de protecție a minorilor”, a spus Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locală.

Vizualizări: 320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: