Magicianul Sânmărtean, în tribună la meciul cu Maccabi

Lucian Sânmărtean, magicianul, aşa cum l-a numit preşedintele Pandurii, Narcis Răducan, va urmări din tribună debutul continental al Pandurilor, în turul 3 preliminar al Europa League.

Lucian Sânmărtean nu va fi pe teren la meciul Pandurii cu Maccabi Tel Aviv. "Am reușit să aducem unul dintre cei mai apreciați jucători români, un magician. Gorjul îl așteaptă cu brațele deschise. O să fie inclus pe lista UEFA și îl vom vedea pe teren la meciul retur. Momentan e în urmă cu pregătirea, dar o să intre rapid în programul lui Grig și va recupera. Fără Anamaria Prodan acest transfer nu se realiza niciodată", a declarat Răducan.

Surse au dezvăluit că Lucian va avea cel mai mare salariu din lotul Pandurii, 8.000 de euro pe lună. "Am spus clar că plafonul salarial a scăzut cu 25% față de sezonul trecut, dar trebuie să ne menținem în fruntea Ligii 1. Lucică știe foarte bine situația din România, noi nu l-am mințit, i-am spus exact cum stă treaba. Nu argumentul financiar a contat", încheiat boss-ul Pandurilor.

Steliştii regretă că nu l-au cumpărat ei pe Sânmărtean

Patronul Stelei, Gigi Becali, crede că echipa sa avea nevoie de Lucian Sânmărtean la meciul cu Sparta Praga și că regretă că nu l-a transferat în această vară.  "Acum îmi pare rău că nu l-am luat pe Sânmărtean. Cu el pe teren defilam la Praga. Nu aveam niciun fel de emoție. N-ați văzut ce echipă e Sparta? Nu ne poate pune probleme. Dacă era el pe teren câștigam lejer. Am greșit că nu l-am adus înapoi. Sânmărtean este un mare fotbalist, iar noi nu avem valoare în atac. Eu nu-l consider ciorbă reîncălzită. Din contră, noi trebuie să-i mulțumim pentru ce a făcut la Steaua", a spus Becali la sport.ro.

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: