Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mai multe mașini înscrise în Gorj

Numărul mașinilor înmatriculate în cursul anului trecut în Gorj a crescut față de alți ani. „Totalul operațiunilor înregistrate la nivelul județului, în anul 2018, se ridică la 23.148 de vehicule. Din acestea, 1.063 au fost modificări în bazele de date. Am acordat 11.366 autorizații de circulație provizorii și am radiat 9.020 de autovehicule. Parcul auto, la nivelul județului, este de 133.066 de autovehicule”, a spus Ștefan Țacu, șeful Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Gorj.

Circa nouă mii de mașini au fost radiate din circulație, anul trecut. Cele mai multe le aparțin românilor care muncesc peste hotare.

Multe solicitări au venit din partea celor care au un job în Italia. Aceștia au radiat mașinile înmatriculate în România, urmând să le înscrie în Italia, pentru că modificările legislative de acolo nu le mai permit să circule cu numere de România. (A.A.)

Vizualizări: 1,495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: