Petrecerile publice se mută în Cartierul Narciselor. Cândva!

Zilele Orașului vor fi organizate tot pe insuliță și în acest an în ciuda protestelor celor care locuiesc în Cartierul Bicaz. Oamenii din zonă au cerut și anul trecut să fie găsit alt loc pentru Festivalul Berii și Zilele Municipiului, dar autoritățile nu au să le dea vreo veste bună.

Municipalitatea vrea să realizeze un parc de agrement în Cartierul Narciselor și acolo să mute toate petrecerile. Cum acesta nu va fi gata în 2019, festivalurile vor avea loc tot pe insulița Jiului, a anunțat primarul Marcel Romanescu: “Până nu vom realiza acel parc din zona Narciselor, nu avem o altă soluție. Există o variantă. Acolo este o cofinanțare europeană, un parc de agrement de 2,4 milioane de euro, cu scenă și tot ceea ce poți amenaja în acel spațiu, dar nu putem modifica de la o zi la alta. Până atunci, vom vedea exact ce putem face. Singura soluție, cel puțin pentru Zilele Orașului, este tot insulița”.

O altă variantă ar fi stadionul. Cum nici acesta nu este finalizat, nu intră în discuții. „Nu putem să organizăm nimic pe stadion pentru că abia în acest an vom deveni beneficiarii acestui stadion. Termenul este de patru luni de zile în acest caz. În cele mai negre previziuni, ne gândim undeva la luna iunie să fie finalizată investiția”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: