Mai mulţi bani pentru spitalele din Gorj

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj a alocat luna aceasta mai mulţi bani pentru spitalele din judeţul Gorj. Ce mai consistentă sumă a mers la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Veste îmbucurătoare venită din partea CJAS Gorj şi anume faptul că niciun spital din judeţ nu înregistrează datorii întârziate la plată.

Spitalelor din judeţul Gorj le-au fost virate în cont luna aceasta 10,2 milioane de lei. Suma este cu aproape 3 milioane mai mare faţă de luna februarie. Sumele primite au fost repartizate astfel: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu - 5 milioane lei, Spitalul din Târgu Cărbuneşti-1,7 milioane lei, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Runcu-911 mii lei, Spitalul din Motru- 743 mii lei, Spitalul din Novaci- 589 mii lei, Spitalul Orăşenesc din Rovinari- 514 mii lei, Spitalul din Turceni- 481 mii lei, iar spitalul din Bumbeşti Jiu a primit 213 mii lei. „Cuantumul sumelor alocate în luna martie este de 10,2 milioane. Faţă de luna februarie există o creştere semnificativă, atunci au fost alocate 7,8 milioane lei. Banii sunt pentru activităţi curente, plăţile salariale şi medicamente. Sperăm ca, odată cu noul buget să existe o suplimentare a acestor sume astfel încât să nu existe probleme. În sistemul sanitar din Gorj nu se înregistrează arierate”, a declarat Daniel Bondoc, director CJAS Gorj.

Bugetul pentru tot anul urmează să fie alocat luna aceasta, urmând ca după data de 1 aprilie să fie semnat contractul pe anul 2013.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: