Maioreanu a ratat Europa. Anunţă schimbări la echipa de handbal!

Handbaliștii Energiei au ratat locul 4 în clasament și nu vor merge în Cupele Europene. Elevii lui Andrieș i-au supărat pe oficialii clubului de handbal după înfrângerea de miercuri seara, preşedintele Andrei Maioreanu anunţând că va lua măsuri.

Handbaliştii au ratat Europa pentru că au fost învinşi de HC Odorhei, scor 21-28. Deşi echipa a pierdut, Andrei Maioreanu spune că Dinamo şi Odorhei sunt sub valoarea Energiei şi trage concluzia că jucătorii şi antrenorul nu au luat în calcul avertismentele din ultima vreme. Maioreanu anunţă măsuri. ”Energia nu a reușit să își atingă obiectivul propus, acela de a ocupa locul patru la final de play-off și evident de a juca în cupele europene.(...) Din păcate, în ultimul timp, am observat o perioadă de inconstanță a jucătorilor, mai ales a unora dintre jucători și mai ales pe faza de apărare. Am tras suficiente semnale de alarmă, atât băncii tehnice, cât și jucătorilor care fac în special faza defensivă. Se pare că aceste semnale nu au fost luate serios în calcul”, a spus Maioreanu.

Luptăm pentru locul 5

Președintele handbaliștilor a anunțat că Energia va trece prin schimbări semnificative în această vară. Oficialul echipei de handbal lucrează de zor la formarea noului lot cu care gruparea  gorjeană va ataca viitorul sezon. ”Vom vedea ce măsuri vom lua, pentru că în mod sigur vom lua niște măsuri, care se vor îndrepta către unii jucători. (....) În concluzie, vom avea o primă parte de discuții, analize și măsuri despre ceea ce s-a întâmplat în sezonul acesta, și o parte a doua, cea de formare a unui lot competitiv pentru sezonul viitor”, a mai spus Maioreanu. Acum, după ratarea locului 4 şi implicit ratarea participării în Europa, Energia întâlneşte, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, de la ora 19:15, Dinamo București. Miza partidei de la Tg-Jiu este ocuparea locului 5 la finalul sezonului. ”Ne rămâne varianta locului 5, care ar însemna un lucru destul de bun și s-ar apropia de obiectivul pe care îl aveam în plan pentru anul doi de proiect, pe care eu l-am început în momentul în care am preluat această echipă. Cu Dinamo va fi un meci pentru locul 5”, a declarat Andrei Maioreanu, președintele Energia Pandurii.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: