Maioreanu cere o nouă conducere la handbal

Fostul președinte al secției de handbal Energia Târgu-Jiu, Andrei Maioreanu, îl atacă pe antrenorul Liviu Andrieș, după eşecurile din primele două etape şi cere o nouă echipă la club şi la echipă. Maioreanu spune că a urmărit meciul cu HC Vaslui şi crede că antrenorul a făcut multe greşeli.

Andrei Maioreanu a fost demis din fruntea Energia în urmă cu câteva luni şi pare că nu şi-a revenit. El cere acum demiterea băncii tehnice. Echipa antrenată de Liviu Andrieş a debutat cu două eşecuri, cel mai usturător fiind cel cu nou promovata HC Vaslui. „Au fost foarte multe greşeli din partea băncii tehnice. Mai mult decât atât cred că meciul a fost prost pregătit pentru că actuala conducere a clubului, inclusiv preşedintele clubului şi preşedintele secţiei de handbal, are alte preocupări decât cele legate de bunul mers al echipei. (...) La primele etape rolul antrenorului este unul care nu se observă“, a declarat Maioreanu la Radio Infinit.

El spune că actuala conducere nu se preocupă de echipă. La clubul Energia au fost mai multe schimbări în ultimele luni. Au plecat Laurenţiu Răuţ, şeful clubului, preşedintele secţiei de baschet Radu Stroescu, iar apoi a fost demis Andrei Maioreanu de la handbal. La cârma clubului a rămas Dan Cumpănaşu. „În curând la această echipă este nevoie de o nouă bancă tehnică şi cei care sunt acum la conducerea echipei nu au legătura cu ceea ce înseamnă performanţa şi gestionarea unui club şi a unei echipe“, a spus Maioreanu.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: