Maioreanu, pe lista scurtă pentru CS şi Directoratul CE Oltenia

Social-democratul Andrei Maioreanu se află pe lista scurtă a firmelor de recrutare contractate de CE Oltenia pentru funcția de membru în Consiliu de Supraveghere (CS) al companiei, dar și pentru cea de director al Diviziei Strategie - Dezvoltare. Aceasta este practic ultima etapă a selecțiilor. Pe lista scurtă la poziția de director al respectivei direcții Maioreanu mai are un contracandidat.

Reporter: Ați candidat pentru un post de membru în Consiliul de Supraveghere?
Andrei Maioreanu: Da. Ce pot să vă spun este că am aplicat pentru funcția de membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Firma de recrutare care s-a ocupat de selectarea membrilor Consiliului de Supraveghere este una dintre cele mai importante firme cunoscute și recunoscute la nivel internațional. Am trecut cu brio de selecția CV-urilor, ulterior am parcurs cele două etape de interviu de care am trecut, iar în dimineața aceasta am fost anunțat că mă regăsesc pe lista scurtă care a plecat la Ministerul Energiei, pentru Consiliul de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia. Din punctul meu de vedere cred că este o ultimă etapă, legat de ceea ce înseamnă recrutarea pe ordonanța de urgență 109.

Rep.: Mai candidați și pentru alte funcții la CE Oltenia?
A.M.: Sunt pe lista scurtă și pentru funcţia de director al Diviziei Strategie Dezvoltare. La fel s-a plecat pe lista scurtă, din câte am înțeles, cu doi candidați propuși clar pentru această poziție. Vom vedea. Nu mă interesează cine este contracandidatul meu și nici nu vreau să știu aceste lucruri.

Rep.: Practic, selecțiile sunt aproape de final...
A.M.: Eu cred că este ultima etapă, de obicei Ministerul Energiei ia în calcul fără nicio problemă recomandările făcute de firma de recrutare. Pentru că s-a prezentat o ofertă tehnică, la interviuri s-au prezentat programele pe care vrem să le punem în aplicare pentru Complexul Energetic Oltenia, au fost etape foarte importante parcurse pe ceea ce înseamnă modul în care vrei gestionezi activitatea unui colos industrial așa cum este Complexul Energetic Oltenia.

Rep.: Ce vă motivează să ocupaţi aceste funcţii de conducere la CE Oltenia?
A.M.: Eu am aplicat pentru aceste funcții în condițiile în care am lucrat foarte mult în Complexul Energetic Oltenia, iar, probabil, CV-ul meu, cu activitatea pe care am depus-o de-a lungul timpului și interviurile pe care le-am avut în fața reprezentaților firmelor de recrutare, i-a făcut pe aceștia și i-a determinat să fiu propus pentru cele două funcții. Vom vedea ce se întâmplă mai departe dacă Ministerul Energiei va ține cont de precizările făcute de firma de recrutare și de propuneri sau dacă va ține cont că Andrei Maioreanu este și liderul Partidului Social Democrat care s-a opus mutării sediului la București. Important este că toate aceste recomandări s-au făcut strict în baza pregătirii mele profesionale.

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: