Senator: Militaru ar putea prelua şefia PNL Gorj

Senatorul ALDE Dian Popescu continuă să bage zâzanie între liberalii din PNL Gorj prin declaraţiile pe care le face. După ce a spus în ultima zi de campanie că Gorghiu şi Blaga vor veni „luni, la ora 11”, pentru a-i demite pe Tudor Barbu şi Dan Vîlceanu, acum dezvăluie la Radio Infinit cine le-ar putea lua locul.
Reporter: Cum vedeţi rezultatul liberalilor raportat la 2012?
Dian Popescu: Au pierdut trei oraşe şi au luat un municipiu pentru că PSD s-a fărâmiţat. La Motru nu au câştigat liberalii, mai degrabă au pierdut cei de la PSD. Liberalii au pierdut mulţi primari în funcţie, au şi câştigat câteva localităţi mici. La Consiliul Judeţean au cel mai prost scor din sudul României şi din Oltenia. Nu şi-au dat demisia? Înseamnă că vor fi demişi.
Reporter: Nu am auzit aşa ceva. Credeţi că vor fi schimbări?
Dian Popescu: Părerea mea este că Severus Militaru va prelua conducerea. E şi normal. Măscăricii vor pleca, poate chiar din politică, pentru că Tudor Barbu va pleca, pentru că el nu are loc nici la Bucureşti. Nu este sprijinit, la Senat fug de el ca dracul de tămâie.
Reporter: De ce aţi pomenit numele lui Severus Militaru?
Dian Popescu: El va fi preşedintele partidului şi e normal. A obţinut un scor bun la Motru. Puiu Diaconescu şi ceilalţi care au obţinut rezultate bune trebuie să preia partidul. „Crăciunescu” trebuie să plece acasă pentru că a fost umilit în bătălia de la Târgu Jiu. De la PNL nu mai există cineva să preia partidul. Victor Banţa a avut rezultate proaste pe zona lui, dar poate are sprijinul lui Bolojan. Aici se joacă.
Reporter: E şi o victorie personală în faţa lui Tudor Barbu prin faptul că aţi câştigat Rovinariul?
Dian Popescu: Eu nu consider că este o victorie a mea în faţa otevistului din Dămăroaia, este meritul lui Robert Filip. Părerea mea este că Tudor Barbu ne-a ajutat foarte mult pe noi. La un moment dat am avut impresia că există o înţelegere între Filip şi Tudor Barbu. Când Tudor Barbu arăta adevărata faţă a lui Chivu şi îl ironiza în emisiunile de la OTV-facebook, îşi bătea joc de el, cred că nici el nu avea încredere în el.

Vizualizări: 1,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: