Mamă a doi copii, bătută de fostul soț. A ameninţat-o că-i va da foc!

O femeie din Hurezani a reușit la începutul lunii decembrie să obțină ordin de protecție împotriva fostului soț, faptele lui de violență continuând și după divorț. Femeia a apelat la judecători după ce individul, atunci când i-a aplicat ultima bătaie, i-a spus că data viitoare o să-i dea foc la casă și o să se asigure că moare în incendiu.

Irina și Constantin au fost căsătoriți de două ori și tot de atâtea ori au divorțat. Au doi copii, un băiat de 17 ani și o fetiță de nici șase ani. Bărbatul lucrează și locuiește în altă localitate, dar din când în când își vizitează familia, de multe ori în stare de ebrietate.

Pe 26 noiembrie a fost și și-a bătut fosta soție de față cu micuța. Fetița a fost audiată în instanță, atât cât se putea, dat fiind că e vorba de un copil, dar judecătorii și-au dat seama că violența și spaima există în această familie. Au dispus astfel ca, în următoarele șase luni, bărbatul să nu se poată apropia de locuința femeii la mai puțin de 100 de metri distanță. În cazul în care va încălca ordinul de protecție, bărbatul va ajunge în pușcărie.

Femeia nu a avut certificate medico-legale, deși a luat bătaie de multe ori în cei 20 de ani de conviețuire. A arătat însă instanței mesajele pe care le primește de la individ, cu conținut amenințător și extrem de vulgar. Mai mult, judecătorii au văzut cu ochii lor că femeia abia mai poate merge, din cauza bătăii primite.

Judecătoria Târgu Cărbunești a emis ordinul de protecție pe 4 decembrie, soluția nefiind atacată de niciuna din părți. 

Vizualizări: 2,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: