N. Mocioi: Când ne pierdem serviciul, ne pierdem libertatea

Niculina Mocioi, candidatul PP-DD la Camera Deputaţilor în Colegiul 5 Rovinari, crede că Partidul Poporului va avea un rezultat foarte bun în alegerile parlamentare, pentru că este singurul partid care luptă pentru reconstrucţia României. „Redeschiderea fabricilor nu este un slogan, este singura formă în care România se poate salva. Cei din generaţia mea nu vor avea pensii dacă România nu produce nimic. Nicio ţară nu poate să trăiască numai din comerţ”, a spus Niculina Mocioi.

Niculina Mocioi are 33 de ani şi a intrat în politică de doar câteva luni, fiind în prezent secretar executiv al PP-DD Gorj şi consilier judeţean. Crede că ascensiunea rapidă se datorează faptului că a intrat într-un partid nou, în formare, dar a contat mult şi faptul că dedică în fiecare zi câteva ore construirii organizaţiilor locale. „Faptul că oamenii din partid au avut încredere în mine să candidez pe un colegiu important, unde au fost rezultate bune şi la alegerile locale, îmi dă curaj să merg la fiecare alegător în parte şi să îi cer încrederea”, a spus Niculina Mocioi.

Schimbă! Crede! Votează!

Candidatul PP-DD pe Colegiul 5 Rovinari şi-a ales un slogan interesant în această campanie electorală. „Schimbă clasa politică! Crede în viitor! Votează!” Niculina Mocioi a explicat de ce a ales acest slogan. „Este evident pentru toţi că oamenii nu mai au încredere în clasa politică. Chiar dacă noi, cei tineri, venim cu bună credinţă, oamenii sunt neîncrezători, pentru că au votat de multe ori schimbarea, dar au fost dezamăgiţi. Ori Partidul Poporului – Dan Diaconescu a reuşit măcar asta să facă, să le redea românilor speranţa că au un viitor. De la zi la zi observ că gorjenii încep din nou să spere, iar venirea lui Dan Diaconescu în mijlocul loc, zi de zi, i-a făcut să creadă din nou în viitor. Este ceea ce îmi propun şi eu în colegiul în care candidez”, a declarat Niculina Mocioi.

Ţinta este redeschiderea fabricilor

Colegiul pe care candidează Niculina Mocioi are în componenţă trei oraşe şi trei comune. Este vorba de o parte din Târgu Jiu, Rovinari, Ţicleni, Băleşti, Dăneşti şi Drăguţeşti. „Peste tot, întâlnim cam aceleaşi probleme. Oamenii au nevoie de locuri de muncă, în primul rând. Un om care depinde de mila statului sau a vecinilor nu este un om liber. Nu putem lucra toţi în comerţ sau în societăţile de prestări servicii. Gorjul trebuie din nou să producă, fie că vorbim de materiale de construcţii, de produse alimentare, de utilaje sau sticlărie. Sunt zeci de întreprinderi închise, sunt zeci de mii de gorjeni plecaţi de nevoie să muncească pe alte meleaguri, zeci de mii de familii care vor să fie reîntregite. Toţi aceşti oameni îşi pun speranţa în PP-DD”, susţine Mocioi.

PROFESIE

Niculina Mocioi este de profesie jurist, fiind acţionar şi administrator al firmei care deţine ziarul Pandurul. A realizat timp de patru ani emisiunea Caravana Gorj TV la un post local de televiziune, ocazie cu care a avut ocazia să străbată la pas toate localităţile judeţului.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: