Manager nou la Spitalul Turceni. Vezi cine este!

Un economist este cel care se va afla la conducerea Spitalului din Turceni, cel puţin pentru un timp. Primarul Dumitru Gâlceavă l-a numit pe Dragoş Haţegan, fost contabil la o şcoală din Ţânţăreni, să se ocupe de administrarea unităţii spitaliceşti. Acesta va conduce unitatea provizoriu după care postul va fi scos la concurs.

Fostul contabil de la şcoala din Ţânţăreni este acum înlocuitorul Mihaelei Ceană, aceasta părăsind spitalul pentru a lucra în mediul privat. A avut loc o selecţie, iar joi, 16 mai, a şi fost delegat noul manager al unităţii. “Am pus manager nou la spital. Este un economist din Turceni, un tânăr, Haţegan Dragoş. Este numit temporar până la organizarea concursului, în circa şase luni. Au fost cinci persoane care au vrut să ocupe postul. Împreună cu medicii din spital, cu sindicatul şi reprezentantul asistenţilor medicali, am făcut o comisie ad-hoc. În funcţie de punctajul dat de comisie am luat o decizie asupra managerului. Pentru acest post s-a înscris şi o persoană de pe partea de administrativă a spitalului, dar a primit mai puţine puncte din partea comisiei”, a declarat Dumitru Gâlceavă, primarul din Turceni.

Desemnarea managerului unităţii spitaliceşti prin concurs va mai dura câteva luni. “Trebuie să facă treabă şi sper să ia şi concursul. Depinde de el, l-am sfătuit să studieze, să citească, să înveţe foarte bine ce înseamnă sistemul sanitar, ce înseamnă un spital, ca să poată trece cu bine examenul atunci când va avea loc concursul”, a mai spus primarul Dumitru Gâlceavă.

   

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: