Spitalul din Târgu-Cărbunești are un nou director medical

Spitalul din Târgu-Cărbuneşti are un nou director medical în persoana medicului ortoped Bogdan Niculescu. Acesta a fost prezentat de managerul Spitalului de Urgenţă din Târgu-Cărbuneşti ca fiind cel mai tânăr director medical din ţară. Bogdan Niculescu l-a înlocuit în comitetul director pe medical pediatru Ştefan Buşu al cărui nume a fost implicat în moarte unui bebeluş în vara anului trecut.

Managerul Spitalului de Urgență din Târgu-Cărbunești, Constantin Târziu, se laudă acum cu un nou director medical venit acum trei ani de la Timișoara și care prin realizările sale a reușit să se ridice le pretențiile managerului. „Este un medic bun, care a făcut treabă la Spitalul din Târgu-Cărbunești și care se zbate pentru unitate spitalicească dar și pentru pacienți. Eu mă bucur că este alături de mine în echipa manageriale și sperăm să facem treabă bună la Târgu-Cărbunești“, a spus Târziu.

Bogdan Niculescu i-a luat locul medicului pediatru Ștefan Bușu, care anul trecut a fost acuzat, împreună cu medicul Daniela Constantinescu, de moartea unui bebeluş de o lună de zile, după un diagnostic pus greșit. Familia le cere acum în instanță daune de 800.000 de euro celor doi medici.

Vizualizări: 315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: