Manager privat la Spitalul Judeţean, începând cu 1 februarie

Spitalul Judeţean Târgu Jiu va fi condus de un manager privat începând de luna viitoare. Licitaţia a fost câştigată de către o societate din Ilfov, preşedintele Consiliului Judeţean semnând ieri hotărârea comisiei prin care s-a adjudecat. Este vorba despre SC Tetraedru Medical Consulting SRL, aceeaşi firmă care a câştigat managementul privat al Spitalului Judeţean Mehedinţi tot printr-o licitaţie la care a fost singurul participant.

Firma Tetraedru Medical Consulting SRL, din Ilfov, a câştigat licitaţia privind atribuirea managementului Spitalului Judeţean Târgu Jiu. În urma analizei ofertei reprezentanţii Consiliului Judeţean au ajuns la concluzia că această societate îndeplineşte condiţiile impuse, urmând ca de la 1 februarie să administreze cea mai mare unitatea spitalicească din Gorj. „Am semnat hotărârea comisiei care a adjudecat licitaţia, ca urmare a analizei ofertei şi urmează să se contractul pentru preluarea managementului privat al Spitalului Judeţean. Va trebui să vină la contract, să negociem termenii contractuali şi să intre în activitate. Cred că până, cel târziu, la 1 februarie contractul va intra în vigoare”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Firma din Ilfov va câştiga aproximativ 11.000 de lei/lună. Potrivit anunţului publicat pe SEAP, la sfârşitul anului trecut, achiziţionarea serviciilor de management privat a fost estimată la suma de 408.658 RON fără TVA pentru 36 de luni, participarea la licitaţie fiind condiţionată de achitarea unei garanţii în valoare de 5.000 lei.

CONDUCERE

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, firma Tetraedru Medical Consulting SRL va decide dacă îl va menţine sau nu în funcţie pe actualul manager, Vasile Stănculete. „Noua conducere a Spitalului Judeţean va decide dacă îl va menţine în funcţie pe Vasile Stănculete, actualul manager. Firma Tetraedru Medical Consulting SRL are experienţă în domeniu întrucât se ocupă şi de managementul privat al Spitalului Judeţean Mehedinţi”, a mai precizat Ion Călinoiu.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: