Manele de jale la înmormântarea lui Cătălin Mihu

Radu Cătălin Mihu, fiul cunoscutului impresar Bebe Mihu şi fiu vitreg al cântăreţei Maria Dragomiroiu, a fost condus ieri pe ultimul drum de familie şi prieteni. De la înmormântare a lipsit însă tatăl lui care este într-un turneu în America alături de Maria Dragomiroiu şi alţi artişti. Cătălin Mihu a decedat vineri noaptea în urma unui infarct. Tragicul eveniment a fost marcat de un moment muzical interpretat de prietenul lui Cătălin.

Radu Cătălin Mihu s-a stins din viaţă la numai 28 de ani din cauza unui infarct. Curtea locuinţei în care acesta a stat a fost neîncăpătoare pentru sutele de oameni care au venit să-l conducă pe ultimul drum. De la înmormântare a lipsit însă tatăl lui plecat în America într-un turneu alături de partenera lui de viaţă, Maria Dragomiroiu.

Colegii de breaslă ai tatălui şi ai unchiului său au venit ieri să-i cânte lui Cătălin pentru ultima dată. Aceştia au interpretat cântece de petrecere dar şi foarte triste. Cunoscutul textier de manele, Adi Mihu, a compus pentru Cătălin un cântec de jale interpretat de Ionuţ de la Constanţa care a venit special la înmormântare.

În timpul slujbei mama, mătuşile şi verişoarele lui Cătălin au înlocuit baticurile negre cu cele colorate pentru că aşa cere tradiţia atunci când un tânăr necăsătorit decedează.

Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: