Manifeste antiMantog, împrăștiate azi-noapte la Motru, Dragotești și Văgiulești

Incidente deosebit de grave s-au înregistrat  în Văgiuleşti, Motru şi Dragoteşti, unde sute de manifeste anti-Manţog au fost aruncate pe drumurile din  localităţile respective.  „Votaţi cum vă îndeamnă conştiinţa, nu cum vă dictează Ionel Manţog”! a fost unul dintre mesajele tipărite pe respectivele manifeste.

Responsabilul de zonă al PD-L, Dumitru Mareş, susţine că manifestele au fost găsite încă de la primele ore ale dimineţii şi crede că acestea au fost împrăştiate de reprezentanţii PSD. De asemenea, un localnic a declarat reporterilor noștri că manifestele au fost aruncate noaptea trecută de către primarul PSD Constantin Pârjol.  Primarul neagă acuzaţiile care i se aduc şi mai mult decât atât susţine că la Văgiuleşti nu au fost astfel de probleme, în ciuda imaginilor relevante filmate de echipa Gorj TV.

Reprezentanţii PD-L Gorj au sesizat Biroul Electoral Judeţean şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj cu privire la acest incident, iar organelle abilitate urmează să ia măsurile care se impun.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: