Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Manta (PSD): Am reușit azi să scutim CE Oltenia de la o impozitare aberantă

Deputatul PSD Gorj, Claudiu Manta, a votat împotriva supraimpozitării Complexului Energetic Oltenia.

“Am participat azi, in calitate de membru al comisiei de industrii și servicii, la ședința prin care a primit aviz favorabil proiectul de lege depus de PSD pentru plafonarea prețurilor la gaze și energie. Alături de colegii din PSD Gorj am reușit azi să scutim CE Oltenia de la o impozitare aberantă. Dacă nu am fi reușit să plafonăm prețurile la gaze și energie, CEO ar fi trebuit să fie impozitată cu 85% pentru valoarea ce depășea 450 lei/megawatt”, a transmis Manta.

Deputatul de Gorj spune că PSD a reușit la Camera Deputaților, în dezbaterile din comisiile economice reunite, să aducă modificări fundamentale la actul normativ inițiat de guvernul Cîțu, în sensul că au fost introduse în schema de plafonare și compensare instituțiile publice- școli, spitale, centre sociale, CET-uri – dar și IMM-uri.

“Demersul PSD dă o uriașă gură de oxigen tuturor, în special administrațiilor locale (indiferent de culoarea politică) ale căror bugete nu puteau suporta facturile uriașe pentru asigurarea căldurii și electricității în instituțiile publice. Introducerea IMM în categoriile eligibile pentru plafonare/compensare energie duce la evitarea falimentului a sute de firme românești”, a mai comunicat Claudiu Manta pe pagina de socializare.

Vizualizări: 1,662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: