Manta crede că în PNL Gorj a venit vremea schimbării

Fostul parlamentar Pantelimon Manta consideră că actualul deputat Dan Ilie Morega nu mai poate rămâne în fruntea PNL Gorj întrucât filiala are nevoie de „sânge proaspăt”. Manta a declarat ieri că el nu va candida la şefia organizaţiei, dar consideră că filiala are nevoie de persoane tinere în fruntea sa. Fostul deputat apreciază că actualul preşedinte al filialei se poate retrage liniştit la pensie, mai ales că a fost ales deputat pentru legislatura actuală.

„A plecat pe 64 de ani acum şi cred că e suficient. Eu când o să am vârsta asta o să mă pensionez. Nu-i contest meritele de bun organizator, a fost o soluţie bună la un anumit moment pentru filială, dar acum cred că trebuie să se retragă şi să lase pe cineva mai tânăr ca dumnealui sau ca mine care să preia filiala”, afirmă Manta.

Dan Ilie Morega a fost ales preşedinte al PNL Gorj în vara anului 2005, după ce se înscrisese în partid cu mai puţin de un an în urmă. Pantelimon Manta s-a înscris şi el în PNL Gorj în cursul anului 2007, după ce a plecat de la Partidul Conservator. Manta fusese anterior preşedinte al PD Gorj, partid pe care l-a părăsit în noiembrie 2004, când nu a fost promovat pe listele pentru Parlament.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: