Manţog şi Călinoiu, siliţi să se suporte

Mitropolitul Olteniei, Irineu, dar şi sfinţirea unei biserici a reuşit să-i aducă alături pe politicienii Ionel Manţog şi Ion Călinoiu, despre care se ştie că nu sunt tocmai colaboratori. Obligaţi de solemnitatea momentului, cei doi au lăsat securea războiului şi au stat alături la slujba oficiată de preoţi.

Invitaţi de către reprezentanţii Liceului Teologic din Târgu Jiu cei doi politicieni au fost nevoiţi de împrejurare să stea aproape unul de celălalt. Deşi cei doi au mereu câte ceva sa-şi reproşeze, ieri, s-au abţinut de la orice fel de acuze şi chiar au îngenuncheat împreună în faţa Casei Domnului. ”Fiecare este dator să se raporteze la Dumnezeu, cum o face fiecare, e treaba fiecăruia. Important este că atunci când suntem în lăcaşul lui Dumnezeu, într-o asemenea întâlnire publică, bunul simţ ne îndeamnă să fim respectuoşi şi politicoşi. În fond eu nu am nimic de împărţit cu nimeni, în afară de problemele curente ale judeţului. Cât despre îngenunchere, aşa se face şi poate că ar fi trebuit în toate cele să fim primii care dăm exemplu” a precizat Ionel Manţog.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, a evitat să comenteze situaţia. ”Lucrurile astea nu se discută acum, aici, am stat alături cu toată lumea care a participat la această sfinţire a bisericii”, a spus Ion Călinoiu.

„Le-am zis lui Călinoiu şi Manţog că dacă tot sunt în faţa bisericii împreună să-şi dea mâna şi să nu se mai certe atât, că nu au motive şi mi-au zis că nu au de ce că ei nu sunt certaţi”

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: