Senatorul Ruşeţ, sătul să „o scalde” în PDL

Senatorul democrat-liberal Ion Ruşeţ dă semne tot mai clare că vrea să părăsească PDL. Deşi liderii filialei evită să îi dea vreun motiv de supărare, Ruşeţ face pasul la provocare şi spune că „s-a săturat de cvartetul Manţog, Militaru, Popescu, Hoară”. Deşi nu spune explicit că s-a săturat de PDL, Ruşeţ anunţă încă o dată public că are uşa deschisă la PSD.

Ion Ruşeţ a recunoscut ieri la Radio Infinit că îl bate gândul să plece la PSD. „Dezacordul care există între mine şi cvartetul Manţog, Militaru, Cosmin Popescu şi Hoară există în continuare. Vreau să vă spun că există dezacorduri legate de rolul meu în cadrul filialei Gorj şi cum trebuie să se desfăşoare rolul meu. Dacă lucrurile vor merge tot aşa de prost, apele trebuie separate. În aceste condiţii eu nu văd ce rost mai are să mai stau, când de fapt o grupare decide la nivelul filialei”, declară Ion Ruşeţ.

Acesta a vorbit şi cu liderii de la centru, însă doleanţele sale nu au fost luate în considerare. „Am explicat acest lucru şi domnului Videanu, am explicat şi domnului preşedinte al Partidului Democrat Liberal, Emil Boc la întâlnirea care a avut loc nivelul grupului senatorial”, mai spune Ion Ruşeţ.  

Ruşeţ a ţinut să precizeze că pesediştii l-au asigurat public că au uşa deschisă la PSD pentru el. „Nu am negociat cu ei, dar m-au asigurat că uşa este deschisă”, a spus Ruşeţ.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: