Manţog – preşedinte la PDL Gorj, Vişoianu – deputat pe factura Electrica

 Poate să creadă sau nu, de ziua sa de naştere deputatul Cosmin Popescu are parte de două veşti "halucinante". Două hârtii oficiale atestă că preşedinte al PDL Gorj este nimeni altul decât Ionel Manţog, iar deputat în filială este şi Cornel Vişoianu. Documentele sunt parafate cu ştampilă şi semnătură, deci pot fi oricând luate de bune, numai că realitatea din organizaţie este cu totul alta.
 Ionel Manţog a primit de la Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia o adresă în calitate de "preşedinte al PDL Gorj", sindicatele spunând că la mijloc este vorba despre o greşeală comisă din grabă. Documentul a fost trimis şi altor lideri politici din judeţ, în el fiind prezentate motivele pentru care sindicatele au decis să îşi îndemne membrii să oprească lucrul de marţi dimineaţa. Manţog afirmă că documentul nu a fost redactat corect, el menţionând că preşedinte interimar al filialei este deputatul Cosmin Popescu. "Cu siguranţă este o greşeală a secretarei care a redactat acele adrese. Nu mă joc niciodată cu astfel de lucruri. De altfel, eu cred că situaţia este cât se poate de clară, domnul Cosmin Popescu este preşedinte interimar. Restul vom vedea când vor fi alegerile", spune "preşedintele PDL Gorj".
 Adresa USMO este semnată de liderul Marin Condescu şi ştampilată la fel ca toate celelalte trimise politicienilor din judeţ. Condescu declară şi el că documentul nu este redactat corect, acesta menţionând că nu deţine alte informaţii decât cele care sunt deja cunoscute în legătură cu persoana preşedintelui PDL Gorj. Liderul sindical afirmă că miercuri, când a fost trimisă adresa prin fax la sediul PDL Gorj, a semnat alături de hârtia respectivă alte zeci asemănătoare şi nu a studiat-o cu atenţie. "Este clar că documentul pe care îl invocaţi conţine în el o greşeală de redactare. Noi ştim cine este preşedintele PDL Gorj, dar adresele respective au fost scrise în grabă şi de aici şi greşeala respectivă. Nu e nicio problemă din acest punct de vedere. Altele sunt problemele noastre mai importante", menţionează sindicalistul.

 "Deputatul" Vişoianu nu e nici el mai prejos

 Documentul trimis lui Ionel Manţog nu este singurul care a ajuns la PDL Gorj şi care conţine lucruri neadevărate. Democrat-liberalii au primit acum şi o factură de la Electrica prin care sunt informaţi că au de plătit peste 3000 de lei din campania electorală din toamna anului trecut. Banii reprezintă contravaloarea serviciilor prestate pentru montarea pe stâlpii de electricitate a unor bannere electorale. Singura problemă de pe documentul respectiv o reprezintă faptul că persoana care a acceptat la plată suma a fost "deputatul Corneliu Vişoianu", deşi acesta nu a fost ales parlamentar niciodată. Peste locul unde scrie "Deputat Corneliu Vişoianu" este pusă şi o ştampilă a PDL Gorj, fostul candidat din colegiul 5 fiind privit la vremea respectivă ca fiind omul care a venit cu bani în Gorj, devizul pentru care Electrica cere acum banii fiind datat 5 noiembrie 2008.


Galerie foto


Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: