Manu Tomescu: Ce facem? Cât mai răbdăm?

Manu Tomescu, vicepreședinte al Sindicatului Energia de la Termocentrala Rovinari, a reacționat după ce a aflat că parlamentarii au mai dat un vot împotriva legilor care ar fi permis pensionarea mai devreme a minerilor și energeticienilor.

"Tocmai am aflat că proiectele de modificare la Legea Pensiilor, făcute pentru a fi redusă vârsta de pensionare a minerilor și energeticienilor, au fost respinse astăzi în Comisia de Muncă din Camera Deputaților. Ce facem? Cât mai rabdăm să ne discrimineze și să își bâtă joc de noi?", a scris acesta miercuri pe pagina de socializare.

Reacțiile nu au lipsit, mulți salariați reproșându-le propriilor lideri de federații sindicale aproapierea de mediul politic. "Cred că trebuie oprite toate instalațile și mers în stradă dacă președinții noștri tac. Suntem sătui de minciuni", a postat un salariat. "Acum să vedem mișcarea sindicală, până acum îi salta în slăvi pe politicienii PSD", a scris un altul.

Comisia pentru muncă și protecție socială din Camera Deputaților a avut miercuri pe ordinea de zi două proiecte de lege în baza cărora salariații care au condiții deosebite de muncă s-ar putea pensiona mai devreme decât în prezent. Ambele proiecte au primit aviz negativ, atât cel inițiat de Dan Vîlceanu de la PNL, cât și cel inițiat de parlamentarii PSD Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: