Manu Tomescu: Nu sunt referent. Iată poza de la biroul meu!

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din Complexul Energetic Oltenia, Manu Tomescu, a negat informația potrivit căreia ar fi fost scos de producție și angajat referent la birou. Tomescu spune că lucrează ca lăcătuș la benzile transportoare de la termocentrale Rovinari, biroul lui fiind format din patru circuite de benzi, un Kaisses, 6 grupuri de acționare și 12 mese de preluare.

Presa locală a publicat o listă cu liderii de sindicat angajați pe posturi de inspector social sau referent, listă în care s-a strecurat din eroare și numele lui Manu Tomescu. “Zilele trecute am aflat cu mirare că am fost scos din producție și am fost transferat într-un departament sau birou, ca inspector social sau referent, alături de alți lideri de sindicat. Vreau să vă spun și să vă asigur că, în ceea ce privește persoana mea, este total neadevărat. Practic și acum aceeași meserie de când m-am angajat și am același loc de muncă pe care muncesc de foarte mulți ani, cu mult înainte de a deveni lider de sindicat”, a spus Manu Tomescu, precizând că nu are intenția de a-și schimba locul de muncă, deși are studiile necesare.

Tomescu a precizat că munca sindicală o face în timpul lui liber, iar atunci când a protestat și-a luat concediu sau a făcut-o după program. “Dacă am ales ca în ultimul timp să nu mai ies la emisiuni tv, am făcut-o din motive pe care majoritatea dintre voi le cunoașteți și despre care nu doresc să mai vorbesc. Dar asta nu înseamnă că m-a cumpărat administrația cu vreun post sau vreo funcție, ori că eu nu îmi fac munca și ca salariat sau ca sindicalist, la fel cum mi-am făcut-o ca și până acum”, a mai precizat Tomescu pe pagina de socializare.
Opt lideri sindicali au acceptat posturi de inspector social, iar alții de referent, fiind scoși din producție pentru a fi în slujba administrației. (R.S.)

Vizualizări: 2,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: