Mario Găman: Sunt şanse pentru evitarea retrogradării la Cărbuneşti

Antrenorul echipei Gilortul Târgu Cărbuneşti, Mario Găman, consideră că echipa se va salva de la retrogradare la finalul sezonului. Chiar dacă nu a avut un tur prea strălucit, obţinând doar două victorii, Gilortul a crescut  în joc şi ar putea încerca  salvarea cu câteva achiziţii făcute în perioada de iarnă.

Antrenorul Mario Găman este convins că echipa sa poate evita retrogradarea în acest sezon chiar dacă Gilortul se află tot pe ultimul loc şi după cea de-a doua victorie a acestui sezon. Promovată în vară în Liga 3, echipa din Cărbuneşti a resimţit impactul cu Liga 3 ca pe un pas foarte mare, având un lot  de jucători precar şi o bancă tehnică instabilă. După ce Găman a preluat echipa lucrurile nu s-au schimbat imediat dar jocul a căpătat treptat consistenţă şi, chiar dacă problemele de lot au rămas, Gilortul a îmceput să acumuleze câteva puncte. Insuficient  însă pentru a părăsi ultima poziţie pe care sa instalat confortabil de mai mult timp. Găman mai speră ca în pauza competiţională să aducă şi alţi fotbalişti pentru a putea schimba jocul echipei şi pentru a părăsi subsolul clasamentului. „Sunt şanse pentru evitarea retrogradării, pentru că uşor-uşor, băieţii încep să înţeleagă ce ne dorim de la ei, încep să înţeleagă jocul şi din punct de vedere tactic”, a spus Mario Găman care vrea să completeze locul din iarnă cu 5-6 jucători: „Sperăm ca, în iarnă, cu ajutorul celor care conduc clubul, să mai aducem 5-6 jucători şi să fim acolo unde ne dorim, adică deasupra liniei. Eu zic că locul din clasament, dacă luăm evoluţiile băieţilor, nu este conform cu realitatea”. Dacă vor să reziste la Liga 3, cei de la  Gilortul trebuie neapărat să completeze lotul cu jucători de valoare şi să  acorde totuşi o mai mare atenţie organizării echipei.

Prima victoria a gorjeilor din Liga 3 a fost cea din meciul cu Progresul Pecica, echipa lui Găman impunându-se apoi în partida cu Naţional Sebiş. Jocul bun a adus, la finalul săptămânii trecute, cea de-a doua victorie pentru Gilortul care, în week-end se va deplasa la Şoimii Lipova, meciul fiind programat  vineri, cu începere de la ora 14:00.

Vizualizări: 705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: