Probleme disciplinare la Pandurii: Doi jucători suspendaţi de club

Pandurii Târgu Jiu are probleme cu tinerii jucători din lotul actual, un contract fiind reziliat, iar alţi doi jucători suspendaţi pe motive disciplinare. Contractul lui David Ioan a fost reziliat la cererea jucătorului, iar Adrian Nichifor şi Bogdan Vişan sunt suspendaţi de club şi nu vor juca la meciul cu Concordia Chiajna.

Nu mai puţin de trei dintre jucătorii din lotul echipei Pandurii au avut în ultima săptămână probleme cu disciplina impusă de antrenorul Călin Cojocaru. Dacă oficial acesta nu ar avea probleme de lot, nici jucători suspendaţi şi nici accidentaţi, pentru meciul cu Concordia Chiajna, tehnicianul a precizat, la conferinţa de presă săptămânală de la Pandurii, că a suspendat doi jucători şi i-a trimis să se antreneze separat de echipă.

„Nu avem probleme de lot pentru meciul cu Concordia Chiajna, nu sunt jucători suspendaţi sau accidentaţi, dar avem problemele noastre de disciplină. Nichifor este suspendat pentru acest meci pe motive disciplinare, dar l-am suspendat noi, clubul. La fel şi Vişan. Eu nu accept indisciplina la echipă, indiferent de numele jucătorului. Vreau disciplină, iar cei doi jucători au greşit”, a explicat antrenorul Călin Cojocaru situaţia a doi dintre tinerii din lot.

Al treilea a cerut rezilierea contractului, a spus antrenorul: „Lui David Ioan i se reziliază contractul pe motive disciplinare, iar ceilalţi doi nu vor juca în meciul de sâmbătă şi se pregătesc separat de echipă. Nichifor e suspendat până la meciul de sâmbătă şi el deja se pregăteşte separat de echipă, iar cu Vişan vom vedea pe parcurs ce decizii vom lua”.

În cazul celor doi jucători care se pregătesc separat de lot, Nichifor şi Vişan, suspendarea a fost cauzată de absenţa la antrenamentele din week-end, iar David nu a mai revenit cu echipa de  la Bucureşti după ultima deplasare. 

Directorul sportiv Camilian Floroiu a precizat că în cazul lui David  nu s-au mai luat măsuri disciplinare pentru că el a solicitat rezilierea contractului cu Pandurii: „După acel episod în care el a rămas la Bucureşti şi nu a vrut să revină cu echipa m-a sunat şi a spus că şi-ar dori să rezilieze amiabil contractul cu clubul Pandurii”.

Atât David Ioan, cât şi Adrian Nichifor şi Bogdan Vişan, sunt  jucători tineri, sub 20 de ani, care au fost transferaţi  în vară la Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: