Pandurii Târgu Jiu va deschide doar două tribune pentru meciul cu Concordia Chiajna

Clubul Pandurii Târgu Jiu nu va deshide întregul stadion pentru meciul programat sâmbătă, 23 noiembrie,  cu Concordia Chiajna. Chiar dacă a jucat primul meci de pe stadionul din Târgu Jiu cu 8000 de spectatori, Pandurii a luat decizia de a nu mai deschide toate porţile stadionului.

După modelul celorlalte două echipe care evoluează pe stadionul din Târgu Jiu, şi Pandurii Târgu Jiu va deschide tot două tribune pentru suporteri la meciul din etapa a 19-a de sâmbătă, cu Concordia Chiajna. Nu va fi deschisă pentru acest meci peluza rezervată de regulă galeriei iar suporterii sunt deja şocaţi de această măsură.

Cei de la Pandurii anunţă că vor deschide doar Tribuna VIP şi Tribuna I a stadionului, preţurile biletelor fiind aceleaşi de la meciul de inaugurare, 25 de lei  şi 15 lei, şi că vor pune biletele în vânzare începând de miercuri.

Meciul cu Concordia Chiajna, programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, va fi şi meciul de debut pe noul stadion al antrenorului Călin Cojocaru. Acesta îi încurajează pe suporteri să aibă încredere că Pandurii se mai poate salva de la retrogradare, chiar dacă acum se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 2. „Campionatul este foarte lung, iar valorile sunt apropiate, aţi văzut că nu sunt diferenţe mari între echipele de pe primele locuri şi cele din coada clasamentului. Noi avem speranţe, avem un lot tânăr care trebuie să profite de situaţia actuală, să se remarce”, a spus tânărul tehnician de pe  banca echipei Pandurii care îşi motivează şi jucătorii să se facă remarcaţi pentru a putea ajunge la echipe care stau bine din punct de vedere financiar: „De la Pandurii au plecat aproape două echipe, jucători care au ajuns la formaţii stabile din punct de vedere financiar, şi acelaşi lucru trebuie să-l urmărească şi jucătorii noştri. Pentru asta trebuie să muncim şi să aduncă puncte, pentru că dacă nu ai calitate nu te ia nimeni. Cei care au plecat de aici şi-au făcut treaba. Trebuie să muncească, să fie modeşti şi să scotaem maxim la fiecare meci”. Pandurii Târgu Jiu are şi în acest sezon o echipă foarte tânără, cu o medie de vârstă în jurul a 20 de ani.

Vizualizări: 865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: