Pandurii, certaţi de suporteri că nu deschid peluza galeriei

Pandurii Târgu Jiu a anunţat că nu va deschide peluzele la meciul din ultima etapă a turului acestui sezon, cu Concordia Chiajna. Vestea a surprins membrii galeriei „Regiment Târgu Jiu”, care se întreabă acum unde vor sta la acest meci.

Decizia celor de la Pandurii de a nu mai deschide peluza pentru suporteri i-a luat prin surprindere pe membrii galeriei „Regiment Târgu Jiu”, care la primul meci de pe Stadionul Municipal al echipei favorite aproape au umplut peluza de la Sala Sporturilor, locul care era rezervat galeriei echipei gazdă şi în vechiul stadion.

Pandurii a avut parte, la meciul de debut pe Stadionul Municipal, de peste 8000 de spectatori, iar suporterii, care au venit atunci în număr foarte mare, deja îşi revendică, pe reţele de socializare, locul din peluză.

La meciul de inaugurare a stadionului tinerii suporteri, care s-au mobilizat într-o nouă galerie la revenirea echipei la Târgu Jiu, s-au bucurat de deschiderea arenei şi de revenirea acasă a echipei şi chiar au afişat un banner cu mesajul: „Patru ani de aşteptare au luat sfârşit / Revenirea acasă e un vis împlinit!”

Din păcate pentru ei visul a durat puţin, pentru că locul lor din stadion va sta acum închis la meciul cu Concordia Chiajna. Suporterii sunt nedumeriţi şi se întreabă ce vor face la următorul meci şi unde vor putea sta, ştiut fiind că galeriile organizate nu sunt lăsate să stea în tribune. „Şi noi ce facem, stăm şi ne uităm de pe pistă?”, au întrebat cei de la Regiment Târgu Jiu. „De Regiment ați uitat?”, a întrebat un alt suporter  pe pagina de facebook oficială a clubului Pandurii, un altul fiind nedumerit  de  măsura luată pe neaşteptate  de club: „Pai ce facem aici fără peluze?”

Răzvan Ionuţ, unul dintre membrii galeriei, a fost cel mai vehement,  luând la întrebări reprezentanţii clubului: ”De ce nu deschideți Peluzele? Unde stă Regiment Târgu Jiu? Cred că vreţi să rămâneți şi fără suporterii care mai sunt. Vreţi să vă cânte lăutarii de acum încolo?”

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: