Marius Baldovin o invită pe Oana Zăvoranu la grădinărit

Folcloristul gorjean Marius Baldovin s-a apucat de grădinărit. Acesta spune că  are nevoie de ajutoare pentru a putea face faţă agriculturii. Cu toate acestea, nu acceptă orice zilieri, ci doar pe Oana Zăvoranu sau pe Casandra lui Ogică. Baldovin spune că este dispus să le dea câte 50 de lei pentru ziua de muncă.

Marius Baldovin, gorjeanul devenit celebru din cauza pasiunilor neîmpărtăşite pentru diferite tinere din showbizul românesc, îmbină folclorul cu agricultura. Baldovin s-a apucat de grădinărit, cultivând ardei, varză şi alte legume. Din cauza volumului mare de muncă, Baldovin spune că are nevoie de zilieri. Şi cum iubirile vechi nu se uită cu una cu două, folcloristul le-ar angaja pentru muncă în agricultură pe Oana Zăvoranu şi pe Casandra lui Ogică.

Folcloristul le face şi o ofertă bănească şi anume câte 50 de lei/zi.  „Vreau să le invit la grădinărie pe Zăvo şi pe Casandra lui Ogică pentru a mă ajuta la muncă. Le ofer pe zi câte 50 de lei plus mâncare. Vreau să le supun la muncă să văd dacă ştiu şi munca de jos, ori ele s-au învăţat doar cu munca de noapte”, spune Marius Baldovin. Acesta a mai precizat că le înţelege pe tinere, însă pentru a fi mai apreciate de oameni nu trebuie să le fie ruşine să muncească.             

DEZAMĂGIRE

Invitarea Oanei Zăvoranu la muncă vine după ce Marius Baldovin aspira să-şi petreacă minivacanţa de Paşti, împreună cu vedeta, la Istambul. Bineînţeles, că Baldovin nu s-a putut bucura de acest privilegiu întrucât Oana Zăvoranu nici măcar nu i-a răspuns la telefon.  

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: