O primărie din Gorj a primit bani pentru rețea de apă și canalizare în toată comuna

O comună din Gorj se va transforma în câteva luni în șantier, asta pentru că autoritățile locale au reușit să obțină finanțare pentru introducerea sistemului de canalizare și alimentare cu apă pentru toate satele. Este vorba de comuna Drăgotești, unde se fac ultimele proceduri pentru demararea lucrărilor. 

Așteptarea a luat sfârșit pentru localnicii din comuna Drăgotești care vor avea și canalizare și alimentare cu apă, după ce autoritățile locale au realizat un proiect unic pentru toate satele și au reușit să obțină finanțare prin programul guvernamental ”Anghel Saligny„.

”Am o veste bună pentru localnicii din comuna Drăgotești, care în sfârșit vor avea rețea de canalizare și alimentare cu apă. Am realizat un proiect comun pentru toate satele și am reușit să primim o finanțare de 3 milioane de euro prin programul ”Anghel Saligny”. Lucrăm acum la ultimele documentații pentru a demara procedura de licitație și apoi să dăm drumul la lucrări. Din ce calcule am făcut noi, estimăm ca la finele anului 2023 vom avea gata 50% din proiect”, a declarat Vili Pasăre, primarul din comuna Drăgotești.

Vorbim despre un proiect îndrăzneț al primarului Vili Pasăre, care a reușit să obține două finanțări importante pentru comunitate într-un singur proiect și reușește să transforme toată comuna în șantier.

De obicei, la nivelul județului Gorj edilii au introdus treptat utilitățile în comune, creând disconfort cetățenilor tot spărgând la drumuri și la șanțuri.

Vizualizări: 3,468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: