Marius Vlaicu, trimis la cursuri de politică

Uneperiştii urmează cursuri de politică! Cine sunt profesorii nu s-a stabilit încă. Marius Vlaicu, preşedintele interimar al organizaţiei politice, a anunţat că printre cei care vor preda astfel de cursuri s-ar putea număra şi el, însă cel care a venit cu propunerea, preşedintele organizaţiei locale a partidului din comuna Bolboşi, este de părere că tocmai Marius Vlaicu are nevoie să înveţe.

Membrii UNPR Gorj s-au întâlnit ieri seară într-o şedinţă de partid pentru a stabili pe ce căi trebuie să meargă pentru a atrage electoratul. Una dintre propunerile făcute de către preşedintele acestei organizaţii politice, Marius Vlaicu, a fost aceea de a sponsoriza concursurile de frumuseţe. „Ne-am propus un program de activităţi pentru această toamnă agitată care se anunţă nu numai la nivelul Parlamentului României ci şi la nivelul judeţului Gorj. Una dintre activităţi a fi aceea de a participa la activităţile sportive din localităţi precum şi la concursurile de miss unde să oferim un premiu în aşa fel încât UNPR să se facă cunoscută prin oameni şi prin acţiuni”, a precizat Marius Vlaicu.

Vor să înveţe politică

O altă propunere, venită de acestă dată din partea unui alt membru al organizaţiei politice, a fost ca uneperiştii să participe la cursuri de politică. „Ar fi foarte bine să se facă anumite cursuri de politică pentru că politica ce s-a făcut aici pe plan local e din burtă. Unul dintre profesori ar putea fi preşedintele de onoare al partidului Cristian Diaconescu”, a spus Bebe Iordache, preşedinte organizaţia locală a UNPR din comuna Bolboşi

Marius Vlaicu: „Şi eu aş putea susţine cursuri de politică”

Preşedintele organizaţiei, Marius Vlaicu, spune că luase în calcul această variantă ca membrii organizaţiei politice pe care în prezent o conduce să urmeze cursuri de politică înainte de mult timp. El crede însă că sunt şi în Gorj oameni competenţi sa predea politică, nominalizându-se chiar şi pe el. „Şi în Gorj sunt oameni care ar putea susţine aceste cursuri respectiv Gheorghe Cocină, Doru Iacob şi fostul consilier local Alexandru Glomnicu şi chiar şi eu aş putea susţine cursuri de politică“, a spus acesta.

Colegii de partid au însă altă părere. Ei cred că Marius Vlaicu trebuie să urmeze şi el cursurile. „Dacă nu se poate ca toţi membri să facă aceste cursuri de politică măcar cei aflaţi la conducere”, a adăugat Bebe Iordache.

În UNPR Gorj alegerile vor avea loc până pe data de 15 septembrie.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: