Directorul Metrorex s-a transferat la PD-L Gorj

Directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte, s-a transferat de la organizaţia PD-L de la nivel central, în filiala de la Gorj. Acesta este originar din Turceni şi a luat hotărârea de a face acest pas, deoarece consideră că are suficientă experienţă pentru a schimba faţa judeţului Gorj cu ajutorul democrat liberalilor.

Gheorghe Udrişte spune că va lupta alături de democrat liberalii gorjeni pentru a schimba culoarea Gorjului. Directorul Metrorex consideră că ar putea fi de un real ajutor organizaţiei de la Gorj, având în vedere  experienţa sa. “Judeţul Gorj a devenit dintr-o dată roşu, lucru care nu a dus la nimic bun, iar acest lucru trebuie schimbat. Acest judeţ are oameni minunaţi pentru care trebuie să luptăm, de aceea am luat această hotărâre de a mă transfera la PD-L Gorj. Cu experienţa mea în politică şi nu numai cred că o să fiu de ajutor pentru a schimba ceva“, a declarat directorul Metrorex.

Nu vrea nicio funcţie in cadrul PD-L Gorj

Udrişte este legat de judeţul Gorj prin faptul că este din Turceni şi a mărturisit că îl bate gândul demult să facă acest pas. “Mă gândesc de ceva timp să fac acest pas, dar am luat această hotărâre abia acum. Eu sunt din Turceni şi acest lucru mă leagă de judeţul Gorj. Acolo lucrurile nu sunt tocmai liniştite şi cred că voi avea o contribuţie ca lucrurile să meargă bine“, a mai spus Gheorghe Udrişte. Udrişte a specificat că a venit la PD-L Gorj pentru că aşa a simţit şi nu vrea nicio funcţie în cadrul partidului.

Directorul Metrorex consideră că un partid trebuie în primul rând să fie condus de un preşedinte ales în urma unor alegeri, nefiind adeptul conducerilor interimare. Udrişte spune că actualul preşedinte, deputatul Cosmin Popescu, merită să câştige la viitoarele alegeri deoarece a ridicat foarte mult partidul.

“Ne bucurăm că domnul Udrişte a luat această decizie. S-a hotărât să vină în organizaţia de la Gorj după şedinţa pe care am avut-o cu Adriean Videanu. Cred că îi place mai mult la noi, acesta cred că este unul dintre motivele pentru care a luat această hotărâre“

Democrat-liberalul Ionel Manţog

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: