Marius Vlaicu: UNPR a fost o greşeală

Marius Vlaicu vrea să revină la Partidul Social Democrat și recunoaște faptul că plecarea la UNPR a fost o greșeală, însă a încercat și altceva. Gheorghe Cocină, președintele UNPR Gorj, nu știe nimic de intenția lui Vlaicu și consideră că nu are niciun motiv să părăsească formațiunea politică pe care a construit-o la Gorj.

Marius Vlaicu vrea să revină la PSD și chiar să-și facă adeziune la organizația municipală. Vlaicu a luat această decizie pentru că formațiunea politică pe care a construit-o la Gorj nu a atins rezultatul dorit de acestea. Vlaicu și-a dat seama că a fost o greșeală să plece de la PSD, care încă mai este o structură puternică în Gorj.  „M-am gândit după acel eșec, pentru că la Gorj UNPR nu a avut rezultatul la care mă așteptam eu și pe care l-am fi vrut de fapt. În felul acesta mi-am demonstrat încă o dată și știam că PSD Gorj este o organizație puternică, care are oameni puternici și capabili. Încerc să mă reînscriu la organizația municipală și să-mi fac o adeziune. Știu că a fost o greșeală să plec, dar am încercat altceva”, a precizat Marius Vlaicu.

Cocină nu cunoaște intențiile lui Vlaicu

Gheorghe Cocină, președintele UNPR Gorj, nu știe că Marius Vlaicu ar vrea să părăsească această formațiune politică și crede că nu are niciun motiv să facă acest lucru. „Eu nu știu nimic. O să vorbesc și eu cu Marius și apoi stăm de vorbă. Nu cred că nu are nicio nemulțumire. Mie nu mi-a spus nimic și chiar zilele astea m-am întâlnit cu el. O să discutăm să vedem care este treaba și cum stau lucrurile”, a precizat Gheorghe Cocină.

Vizualizări: 227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: