Mărturia devastatoare a tatălui bărbatului ajuns în comă după un accident de muncă ascuns: Copilul meu are candela sub pat - Reacție la acuze

Tatăl bărbatului de 32 de ani ajuns în coma la spital după un accident de munca, ascuns inițial de firma la care a lucrat, este devastat si face declarații extrem de grave. Acesta ar fi avut loc la depozitul de deșeuri de la marginea orașului. Inspectorii de muncă au declanșat o anchetă, dar nu au comunicat încă rezultatele controlului. Poliția a confirmat: bărbatul a fost victima unui accident de muncă. ”Pe 29 luna asta e ziua lui și mă rog la Dumnezeu să rămână în viață, îi duc cel mai mare tort în ATI dacă își revine din comă, ar face 33 de ani. Copilul meu e sub aparate și cu candela sub pat”, a spus Puiu Nedelcu, tatăl bărbatului.

update: Managerul zonal al firmei, Giorgiana Macovei, a oferit un punct de vedere pentru Pandurul, după apariția articolului. „Nu vă pot da multe detalii deoarece există o ancheta in desfasurare, insa tot ceea ce va pot spune este ca sunt foarte multe neadevăruri si acuzații false la adresa mea declarate de parintii colegului nostru. Consider ca este afectata grav atat imaginea copilului meu la scoală cat si a mea personala. Atat mie, cat si întregului colectiv, ne pare rau pentru Alexandru. Voi lasa organele competente sa-si faca datoria, am încredere in justiție si cu siguranța vor scoate adevarul la iveala. Luni urmează sa demarez actiune in instanța împotriva parinților si voi cere atat daune morale cat si scuze publice”.

Puiu Nedelcu a declarat în lacrimi, pentru Pandurul, ca fiul sau este ținut de aparate. Povestește ca șefa de la firma la care lucra l-ar fi obligat să nu spună ca a suferit arsurile la locul de munca. El a căzut de la înălțime într-o soluție care i-a ars picioarele.


„Băiatul meu e în comă de joi dimineață. Când a ieșit din operație tot corpul lui era negru cum e bordul la o mașină. Ieri, la ora 13:00, doamna doctor Armega ne-a dat o speranță. Lui nu îi mai funcționează nici un organ, nici ficat, nici plămâni, nici nimic. A trebuit să vină o doctoriță de la dializă și azi dimineață când ne-am dus, ne-a spus că șansele sunt 0. Dacă îi cedează și inima, copilul meu moare. Cei de la ITM mi-au spus inițial că el acolo nu lucra cu substanțe, că era doar motorină și ulei. Medicii susțin că el a căzut într-o substanță de a ajuns în halul acesta. Copilul nu ne-a spus nimic”.

El a spus ca accidentul a avut loc pe 14 mai, iar a doua zi, cu toate ca abia se mișca, s-a dus la munca. „Băiatul a venit acasă și pe data de 15, miercuri dimineața, s-a dus iar la serviciu. Eu și soția, când am venit miercuri seara de la serviciu, am găsit copilul fără simțuri, făcut ghemotoc, în pat, pe la ora 22:45, cam așa. Marți seara nu ne-a spus nimic.

Noi miercuri seara i-am luat telefonul copilului și ne-am uitat pe telefon. La ora 21:32 această doamnă Giorgiana (nr-managerul firmei) a încercat să ia legătura cu băiatul. Băiatul fiind în ce stare a fost, nu a putut să îi răspundă, a fost un apel pierdut. La ora 12 fără ceva (noaptea) am sunat-o pe această doamnă Giorgiana. Ea a început să spună ”Ce faci, Alex? Cum te simți?”. Noi nu am spus nimic, am lăsat-o să vorbească, iar apoi i-a zis soția: ”Nu e Alex, e mama lui Alex. Dumneavoastră cine sunteți”. Ne-a răspuns: ”Eu sunt șefa lui, voiam să mă interesez că ar fi avut Alex, marți seara, un accident de mașină”. 


Medicii au exclus că e accident de mașină. ”Hainele lui au fost intacte, în schimb nu am hainele cu care el a fost la serviciu marți. Hainele acelea nu a venit copilul cu ele acasă”.


Ulterior, discuțiile cu managerul zonal al firmei GLOB INVEST MUNTENIA SRL au degenerat foarte mult, spune Nedelcu. 

”După ce a ieșit copilul din operație am fost la poliție și am declarat tot ce am știut. Această doamnă Giorgiana s-a prezentat în UPU joi dimineață, mie mi-a dat adeverința de salariat și am plecat, dar le-a spus soției și cumnatei că fiul meu este bolnav mintal. De atunci, această doamnă a încercat într-o zi să intre în ATI. S-a dat drept mătușa Giorgiana ca să intre la el. De atunci, noi am dat scris să nu mai intre nimeni decât două persoane.


Aseară la ora 19:00, am fost contactat de un deputat să transportăm copilul la alt spital. Băiatul e netransportabil. Copilul meu e în comă, ținut doar de aparate.


Această doamnă tot încercă să mușamalizeze, dar nu o s-o las, în ruptul capului. 

De dimineața, cum mă trezesc, stau la ATI în față. Aștept până vine o infirmieră sau o asistentă. Mă duc pe seară iar”.

Vizualizări: 6,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: